Skifertag

Hvorfor skal man have et skifertag?

Går du og overvejer at skifte din tagbeklædning, bør du overveje et skifertag. Med et skifertag får du en eksklusiv tagbeklædnings løsning, som giver et smukt og rustikt resultat, hvor det er tydeligt, at der her er anvendt et ægte naturprodukt. Et skifertag har en utrolig lang levetid på over hundrede år. Her er der en mulighed for at lave en bæredygtig, langsigtet investering, som vil komme flere generationer til gode.

Et tag med skifersten er et miljøvenligt tag, det er nemlig 100% naturskabt. Skifer bliver typisk også kun lagt én gang i en livstid, hvor andre tagmaterialer skal skiftes mellem hvert 15. til 20. år.
Det er fordi et naturskifertag er kendt for at holde i over hundrede år, som i hovedtræk skyldes skiferstenenes formeringsproces. Denne er kendetegnet ved en mangeårig hærdning. Denne hærdningsproces har derfor også gjort skifer til et sublimt produkt, som er skabt af Moder Jord og derfor også kan holde til naturens slid flere generationer ud i fremtiden.

Fordelene ved at anvende skifer som tagbeklædning

  • Det er miljøvenligt hele vejen igennem: skifer er et naturprodukt, som er udvundet fra jorden og bliver kun beskåret-og kløvet, men aldrig transformeret gennem produktionsprocessen. Dette er modsat andre petroleums-baseret materialer.
  • Resistent: i kraft af sin formeringsproces, som hærder skiferen, er denne meget resistent overfor vind og vejr. Du får derfor en vandtæt tagbeklædning, som beskytter bygningsværket. På denne måde forlænges holdbarheden på din bygning, og derfor bør du overveje en løsning med naturskifer, hvis du står foran en renoveringsopgave af større elle mindre karakter.
  • Fleksibelt materiale: i kraft af sin kløvelighed er skifer et fleksibelt materiale, som let kan flyttes fra tag til tag eller beskæres, så det kan tilpasses til nye projekter.
  • Æstetisk design: Med brug af naturskifer til dit tag, får du en løsning med et smukt og rustikt farvespil fra skiferplade til skiferplade. Man kan virkelig se, at der er tale om et ægte naturprodukt, og hvert element har sine egne kendetegn, hvilket giver byggeri med skifertag en helt unik charme.

 

Ved at have været anvendt i århundreder på nogle af verdens mest kendte bygninger, er kvaliteten og kendetegnene ved naturskifer blevet grundigt bevist. Skifer giver nemlig et ”originalt” udseende til dit hus eller din bygning som følge af den unikke æstetik på hvert stykke skifer. Et skifertag er naturligt brandsikkert modsat andre tagmaterialer. Det er yderligere hårdt som sten, så der er ikke meget vedligeholdelse, da det ikke går let i stykker.

 

Hvorfor købe dit skifertag hos Piedra?

Vi tilbyder:

  • Markedets bedste kvalitet af naturskifer.
  • Montering og levering af alle vores produkter. Herunder dag-til-dag-levering.
  • Vi prismatcher vores konkurrenter.
  • Projektering, så I er sikre på at opnå den helt rigtig løsning til taget.

Vi leverer tagbeklædnings-løsninger med naturskifer til alle slags byggerier. Naturskifer kan med fordel anvendes indenfor etageejendomme, offentlige bygninger, boligforeninger, renovering osv. Kun fantasien sætter grænserne for anvendelsen af dette fantastiske, naturlige materiale.

Hos Piedra har vi et stort varelager i Danmark og er derfor ikke påvirket af presset på de internationale forsyningskæder eller strejkerne i Spanien. Vi kan derfor levere-og montere jeres skifertag indenfor kort tid efter I har afgivet jeres ordre.

Alle vores skifer er gennemtestet af europæiske og amerikanske myndigheder, herunder den strenge franske LNE-test. Herudover holder vi specielt opsyn med, at fremstillingsprocessen hos vores producenter foregår under ordentlige forhold med respekt for medarbejdernes helbred og det overordnede arbejdsmiljø. Vi samarbejder med Riverstone stenbrud, som fremstiller skiferelementerne under miljøvenlige forhold i det argentinske område, San Luis.

 

Ved spørgsmål er I altid velkomne til at kontakte os. Der findes ingen dumme henvendelser og vi tager alle spørgsmål med et smil.