fbpx Skip to content

Naturskifer - Når kvalitet møder æstetik

Naturskifer til tagdækning og facadesystemer.

Om Piedra

Hos Piedra forhandler vi et nøje udvalgt sortiment af naturskifer til tag, facade og bordplader. Alle skifre fra Piedra er af den absolut bedste kvalitet og med den levetid og æstetik, som naturskifer er kendt for.

Vi besøger selv de stenbrud vi samarbejder med flere gange om året, om muligt, og er i løbende dialog med dem, så vi hele tiden har en effektiv kvalitetskontrol. På den måde sikrer vi, at vi kontinuerligt opretholder den høje kvalitet og udvikler vores viden ved at være helt tæt på. Med selvsyn oplever vi også arbejdsforholdene, da det er meget vigtigt for os, at der er ordentlige arbejdsforhold i hele forsyningskæden.

 

Naturskifer er på mange måde det bedste bæredygtige materiale og et uovertruffen valg, hvis man ønsker at passe på miljøet, mens man bygger. Med en holdbarhed på over 100 år og en garanti på mellem 50 og 100 år og en særdeles god økonomi er naturskifer blevet en meget populær løsning. Den lange holdbarhed gør, at der kun bruges ressourcer til udskiftning med 100 års mellemrum. I mellemtiden er vedligeholdelsen minimal, hvor der kun skal fjernes mos, blade og andet nedfald. Naturskifer skal hverken males eller afrenses.

KOM GODT I GANG MED DIT NYE NATURSKIFERTAG ELLER FACADE

Vil du have et uforpligtende tilbud på dit nye naturskifertag eller facade?

Send os forespørgsel på dit projekt, så responderer vi hurtigt og nemt.

Naturskifer til beklædning af tag og facade

Slidstærkt – Vedligeholdelsesfrit – Smukt

Overvejer du at bruge naturlig skifer til dit projekt? Så er du kommet til det rette sted.

Naturskifer til Arkitekter

Historiske perler af arkitektur

Naturskifer er ideelt til både renovering af gamle og bevaringsværdige bygninger samt nybyg. Naturskifer fremstår smukt og harmonisk med en levende og eksklusiv fremtoning. Den høje ydeevne, lange holdbarhed og lave vedligeholdelse gør det til en fantastisk sten art at arbejde med

Hos Piedra forhandler vi ægte spansk naturskifer i absolut højeste kvalitet. Vores skifre er LNE-testet. Det betyder, at du kan være sikker på, at den naturskifer, du får leveret, er af ordentlig kvalitet, frostsikker, resistent. Vi samarbejder med mange forskellige stenbrud og kan derfor levere alle størrelser og former, en arkitekt måtte efterspørge.

Brick-build-wall-industrial-construction

Entreprenører

God kvalitet - Hurtigt montage - Større frihed!

Når talen falder på skifer, er det, udover miljøaspektet, ofte også værd at bemærke de lave montageomkostninger. Skifer er et meget nemt og godt materiale at arbejde med, hvilket er vigtigt for jer, der arbejder med det. Vi er garant for høj kvalitet, forsyningssikkerhed og konkurrencedygtige priser.

Vores innovative tilgang giver dig alle fordelene, for det er dig som kunde, der kommer i første række for os.

Det offentlige

Høje krav kræver høj ansvarstagen

Energirenovering og mere energieffektive bygninger er vigtige, hvis Danmark skal nå sit klimamål i 2030. En måde at bidrage til at opnå klimamålet på er anvendelse af naturskifer. Fra naturens side er naturskifre skabt af naturlige leraflejringer og indeholder ingen skadelige elementer, der belaster miljøet. Sammenlignet med andre materialer har naturskifer de laveste resultater for luftforurening, vand og energiforbrug, selv i forhold til terrakotta, zink og fibercement. Naturskifer e er på mange måde det bedste bæredygtige materiale og et uovertruffen valg, hvis man ønsker at passe på miljøet og styrke sin grønne profil.

Vores naturskifer er testet iht. den franske LNE-norm og opfylder alle krav til byfornyelse. Vi foretager løbende inspektioner i de forskellige skiferbrud og holder meget tæt kontakt til vores leverandører.

Private kunder

Stilfuldt naturskifer til villaer og parcelhuse

Ægte naturskifer er et naturprodukt, hvilket betyder, at det er fremstillet direkte ud fra et af naturens egne materialer med brug af lavteknologiske hjælpemidler. Mange vælger naturskifer, fordi det er et eksklusivt naturprodukt med en lang levetid og kræver et minimum af vedligeholdelse, naturskifer skal hverken afrenses eller males, hvilket giver flere fordele.

Naturskifer er velegnet til renovering af fredede ejendomme såvel som moderne nybyggeri. Det er ikke blot den ultimative løsning til tag og facade. Det er også den ultimative løsning når det kommer til beklædning af gavle og garager. Mulighederne er mange og vi vil meget gerne idéudvikle på netop dit projekt, så vi når frem til den helt rigtige løsning.

Det er umuligt for almindelige mennesker at vurdere, om en skifer er af ordentlig kvalitet eller ej. Det er derfor vigtigt at sikre, at de skifere du køber, er LNE testet. LNE-testen er en anerkendt og uvildig fransk test, som alle ordentlige skiferproducenter benytter. Testen sikrer, at skiferen er af god kvalitet, frostsikker, resistent m.m. Piedra forhandler udelukkende skifer, der er testet iht. den franske LNE-norm, så når du handler hos os kan du være helt tryg.

Vi står klar til at rådgive dig med vores høje faglighed og ekspertise. Ingen projekter er for små for os. Vi tilbyder naturskifer både med og uden montering. Vi kan skræddersy det efter dit behov.  

Hvis du ønsker flere informationer og detaljer om vores naturskifer, kan du bestille en prøvepakke.

Download vores brochurer

Når du vælger nyt tag eller facade, skal taget og/eller facaden passe til huset

– både teknisk og æstetisk. I denne forbindelse vil der typisk være mange spørgsmål der skal bevares. Vores brochurer hjælper dig godt på vej.

Ægte spansk naturskifer

Markedets bedste kvalitet

Når vi nu er enige om, at naturskifer ser fantastisk ud, er det så besværligt føre ud i livet?

Vi forstår dit behov for at udvælge materialer, du kan stole på, og som får dit projekt til at stråle. Det er det, du vil have hele din fokus på (og med god grund!). Det sidste, du har behov for, er problemer med de specifikke detaljer eller endnu værre problemer på byggepladsen.

Det er derfor, vi tilbyder dig en enestående service, både på produktet og det tekniske. Vi tilbyder 50-100 års produktgaranti på vores skifre.

Vi går med liv og sjæl op i at få naturskifer på tagene, hvorfor det er vores mission at gøre hele processen så enkel for dig som mulig.

Du drømmer ikke om, hvor nemt det er at udvælge naturlig skifer hos os

Ubegrænset support. Fuld pålidelighed. Nul problemer. Nul hovedpine. Hos Piedra lever og ånder vi for naturskifer, og vi har samlet vores ekspertise for at give dig alt, hvad du skal vide om at udvælge skifer på den kloge måde.

Inspirationsgalleri